Dinsdag 18 mei 2021   
 


Nieuw samenwerkingsverband biedt compleet pakket trainingen voor mechanisatiebranche.

De organisaties Kenteq, Fedecom en Aeres Tech hebben hun krachten op het gebied van scholing gebundeld. De organisaties bieden voortaan gezamenlijk een compleet pakket technische en commerciële trainingen voor mechanisatie- en loonbedrijven, importeurs, fabrikanten en bedrijven in de groenvoorziening. Zij doen dit onder de naam MECHATrainingen.Meer informatie:
www.fedecom.nl
Fedecom
Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van zo'n 1000 fabrikanten, importeurs en mechanisatiebedrijven in Nederland. Kernwaarden van Fedecom zijn: Trots, Ondernemend, Ambitie en Kennis. Fedecom is een krachtige en slagvaardige organisatie met heldere doelen voor ogen. Een organisatie voor en door leden. Bij Fedecom zitten fabrikanten, importeurs en dealers gezamenlijk aan één tafel, waardoor aan één oplossing wordt gewerkt. Enkele speerpunten zijn: opleiding, certificering en beursbeleid sectorbreed neerzetten.
De website van FedecomMeer informatie:
www.kenteq.nl
Kenteq
Kenteq werkt als Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor verschillende branches. Al ruim vijftig jaar behoren tot de kernactiviteiten opleiding en bijscholing van vakmensen, examinering, opleidingsadvies en -begeleiding, uitgifte van leermiddelen en vakmanschapsanalyse. Branches waar Kenteq een bijdrage levert aan de professionalisering van het vakmanschap zijn o.a. metaalbewerking, metaal- en elektrotechnische industrie en landbouwmechanisatie.
De website van KenteqMeer informatie:
www.aerestech.nl
Aeres Tech
Aeres ziet de impact van grote veranderingen als schaalvergroting, risicobeheersing en verduurzaming op de praktijk. Aeres Tech helpt u in uw ontwikkeling met de nieuwste inzichten, leerconcepten en trainingsomgevingen. Aeres Tech adviseert, begeleid, traint en coached zowel het bedrijf als medewerkers in hun groei.
De website van Aeres Tech
 

v1.2 - Copyright © 2004 - MECHATrainingen - voorwaarden- Vormgeving en realisatie PM Webesign